Alle Kategorier

Arbeide sammen! Jwell Machinery 2023 Shenzhen International Rubber and Plastics Exhibition Pre-Exhibition Training Meeting

Tid: 2023-04-10 Treff: 14

Adsale-utstillingen 2023 starter snart 17. april. JWELL er klar til å gå. Vi ønsker å se verden, enda viktigere, la verden se oss!

bilde-1

I dag har markedsføringspersonell fra de åtte store fabrikkene til JWELL samlet seg i Liyang for å lære om de siste utviklingstrendene i bransjen og de tekniske fordelene til ulike profesjonelle selskaper. Ulike profesjonelle selskaper av JWELL har sine egne underavdelinger med ekspertise. Styreleder He Haichao beskrev en gang hele systemet til JWELL som "en plattformbasert økologisk kjede". Hensikten med et storstilt opplæringsmøte som i dag er å skape en læringsdelingsplattform for alle markedsførere. 2023 blir et år med muligheter og utfordringer. På dette kritiske tidspunktet må vi vise vår enhet og samhold, og fremstå i den sterkeste holdningen.

bilde-2

Vi tror alltid at bare ved å være forente og aggressive kan vi fortsette å overgå oss selv og tilby bedre produkter og tjenester til våre kunder. Enten i utstillingen eller i det daglige arbeidet, la oss alltid holde oss til selskapets oppdrag om å "skape et intelligent globalt ekstruderingsutstyr-økosystem", og strebe etter et høyere nivå i bransjen med en bedriftsånd av utholdenhet, hardt arbeid og innovasjon!

Til slutt, som en global leverandør av totalløsninger for ekstruderingsteknologi, bringer JWELL sitt nye energifotovoltaiske nytt materialutstyr, medisinsk polymermaterialutstyr, lettvekts komposittmaterialeutstyr for biler, komplett bionedbrytbart plastutstyr, funksjonell film og annet intelligent utstyr for ekstrudering av plast og overordnede løsninger i ulike segmenter av plastekstrudering gjorde en fantastisk opptreden i denne bransjebegivenheten (8JW41). Vi har også vært oppmerksomme på trenden med nye materialer, og fortsetter å lansere tilpasset og spesialisert utstyr i ulike underavdelinger av plastekstruderingsindustrien for å møte de raskt voksende behovene til ulike markedsapplikasjoner.


Ny produktutstilling


Produksjonslinje for EVA/POE solinnkapslingsfilm

bilde-3


Vannoverflate fotovoltaisk flytende kropp hulformingsmaskin

bilde-4


PP/PE fotovoltaisk celle bakside produksjonslinje

bilde-5


CPP-CPE støpt film produksjonslinje


bilde-6


TPU Dental Shaping Film produksjonslinje

bilde-7


TPU produksjonslinje for medisinsk film

bilde-8


Medisinsk emballasje produksjonslinje


undefined


Medisinsk presisjonskateterproduksjonslinje

undefined


Hulstøpemaskin for medisinsk seng i plast


undefined


Automatisk pakkemaskin for PVC-ledninger

undefined


TPU usynlig produksjonslinje for bilfrakkfilm

undefined


HDPE mikroskum strandstol ekstruderingslinje

bilde-14


PETG produksjonslinje for møbelfinerplater

undefined


Biologisk nedbrytbar plaststivelsesfyllende modifisert granuleringslinje

undefined


Serie for blåsestøping blåse støpemaskin

undefined


HDPE med stor diameter rørekstruderingslinje

undefined

Brett ut
WhatsApp WeChat
TOPP
0
Forespørselskurv
    Forespørselskurven din er tom