Alle Kategorier
3D
3D
3D
3D
3D Printing Wire / Automotive Tiny Tube Extrusion Line
3D Printing Wire / Automotive Tiny Tube Extrusion Line
3D Printing Wire / Automotive Tiny Tube Extrusion Line
3D Printing Wire / Automotive Tiny Tube Extrusion Line

3D Printing Wire / Automotive Tiny Tube Extrusion Line


Place of Origin:Kina
Brand Name:jwell
sertifisering:ISO CE UL TUV
Konkurransefordel:
Høy kvalitet, høy kapasitet, høy stabilitet, verdensomspennende ettersalgsservice, mer enn 30 års erfaring med utvikling
Legg i handlekurv
applikasjoner

Hovedvirksomheten tilhører plastindustrien produksjon av spesialutstyr, med fokus på å gi kundene et presisjonskomplett sett med plastekstruderingsutstyr produksjonslinjer. For tiden har produksjonslinjen for forbruksvarer for 3D-skrivere og dens nøkkelkomponenter utviklet av selskapet oppnådd patentsertifisering, og selskapets produkter er mye brukt i 3D-utskrift, medisinsk utstyr, industri og andre felt.

Beskrivelse

Jwell Machinery designet og utviklet uavhengig denne typen produksjonslinje for behandling av 3D-forbruksvarer, bilrør, luftrør og andre produkter. Ved å matche forskjellig struktur av skruen fat kan møte PE, PP, PA, FPVC, PU, ​​PLA, ABS og andre råvarer for høyhastighets ekstrudering av rør eller bar. De er preget av høy produksjonshastighet, høy presisjon, enkel betjening og enkelt vedlikehold. Minimerer produksjonsavfall, reduserer driftskostnader og tar mindre plass, dette er den multifunksjonelle maskinen for kundene.

Spesifikasjoner
typenRør diaextruderMaksimal hastighetTotal kraft
JWS-PA-183-18mmJWS-45/3035m / min40kw
JWS-PLA-3A1-3mmJWS-30/2850m / min25kw
JWS-PLA-3B1-3mmJWS-45/30120m / min40kw


Prosesstrinn

fremgang

Anmeldelser
 • Dette er ikke første gang jeg bestiller Jwells maskin.

  Dette er ikke første gang jeg bestiller Jwells maskin. Maskinen er veldig god, enkel betjening, lang levetid. Siden 2003 har vi møttes på plastutstilling. Det var en god opplevelse for den gangen vi kom sammen for å diskutere rørmaskinen.

  George
  Frankrike
 • Veldig bra maskin!

  Veldig bra maskin! Jwell er kjent over hele verden. Jeg tror selskapet som alltid har god berømmelse. Jeg hørte Jwell fra vennen min, og han sier at han liker jwell-mennesker. Det er derfor jeg bestemte meg for å kjøpe en maskin fra Jwell, jeg tror på min beste venn og jeg tror også på Jwell.

  Souge
  Elfenbenskysten
 • God kvalitet, godt samarbeid.

  God kvalitet, godt samarbeid. Det er en veldig hyggelig opplevelse med Jwell. Alle mennesker er veldig snille og ansvarlige.Kevi Zhou er så fantastisk gjennom hele prosessen min og var flink med kommunikasjon. Håper vi kan ha et langt samarbeid.

  Mohanmoud
  Egypt
Forsendelse

pakking

Brett ut
WhatsApp WeChat
TOPP
0
Forespørselskurv
  Forespørselskurven din er tom