Alle Kategorier
jwell
jwell
jwell
jwell
jwell
Jwell DYPS-P Series Arkknuser
Jwell DYPS-P Series Arkknuser
Jwell DYPS-P Series Arkknuser
Jwell DYPS-P Series Arkknuser
Jwell DYPS-P Series Arkknuser

Jwell DYPS-P Series Arkknuser


Place of Origin:Kina
Brand Name:jwell
sertifisering:ISO CE UL TUV
Konkurransefordel:
Høy kvalitet, høy kapasitet, høy stabilitet, verdensomspennende ettersalgsservice, mer enn 30 års erfaring med utvikling
Legg i handlekurv
applikasjoner

Dyps-p serie knuser brukes til å løse problemet med resirkulering og knusing av brede PP/ABS/PMMA, plater, plater og skumspoler med en tykkelse på 0.2~3mm.

Beskrivelse

Sammenlignet med den generelle knuseren, legger denne knuseren til et sett med trekkanordning, lagt til to sett med trykkruller, lufttrykkåpning og lukking, lineær hastighet opp til 30m/min, og forbedrer dermed produksjonseffektiviteten, hovedakselen er laget av høy- kvalitetsstål, og har blitt verifisert av dynamisk og statisk balanse. Den "V"-formede skjæreteknologien og boksens vannkjølesystem unngår fenomenet med overoppheting og fastklemming av materialet i knuserhulrommet. Verktøystøtteoptimaliseringsdesign, klokniven kan spres av styrke, slik at skjærkniven til hvert blad øker, egnet for knusing av tykt materiale, hardt materialeblokkmaterialehode, forbedrer effektivt skjærekraften til verktøyet, reduserer problemet med verktøyslitasje. I henhold til kundens krav gir den et komplett sett med aggregatsugeenhet og støvseparasjonsenhet, som er mer praktisk å bruke.


Spesifikasjoner
MODELLFEED MUNNSTØRRELSE
(MM)
HOVEDMOTORKRAFT
(KW)
SLÅ AV STRØM
(KW)
ROTOREFFEKTIV
BREDDE
(MM)
UT PUT (KG/H)
 DYPS-P 1000960 * 30037-4541000400
DYPS-P12001160 * 35045-555.51200500


Prosesstrinn

fremgang(1)-1

Forsendelse

pakking

Brett ut
WhatsApp WeChat
TOPP
0
Forespørselskurv
    Forespørselskurven din er tom