Alle Kategorier
ASA
ASA
ASA
ASA
ASA filmekstruderingslinje
ASA filmekstruderingslinje
ASA filmekstruderingslinje
ASA filmekstruderingslinje

ASA filmekstruderingslinje


Place of Origin:Kina
Brand Name:jwell
sertifisering:ISO CE UL TUV
Konkurransefordel:
Høy kvalitet, høy kapasitet, høy stabilitet, verdensomspennende ettersalgsservice, mer enn 30 års erfaring med utvikling
Legg i handlekurv
applikasjoner

ASA-film er mye brukt innen takstein på grunn av sin enestående anti-aldringsytelse. Den kan realisere online termisk kompositt samtidig med taksteinsbehandling.

Beskrivelse

ASA-filmen brukes til pakking og laminering. Plastemballasje og plastemballasjeprodukter blir mer og mer populært i markedet, spesielt komposittplastemballasje og overflatebelegg for byggematerialer.

Spesifikasjoner
ModellJWS90-1500
MaterialeASA materiale
Produktbredde1400mm
Produkttykkelse0.05-0.15mm
EkstruderspesifikasjonJWS90 / 30
Kapasitet (maks)150-180kg / h


Konkurransefordel

På grunn av sin enestående anti-aldringsegenskap, er ASA-film mye brukt i takstein. I prosessen med takstein kan den oppnå online termisk kompositt, med jevn tykkelse, ingen fargeforskjell og høy bindestyrke. Den overvinner fargeforskjell på tradisjonell co-ekstrudering ASA-kompositt, og reduserer også kostnadene for råmateriale.

Prosesstrinn

fremgang

Anmeldelser
 • PP tykk plate ekstruderingslinje

  En av de mest pålitelige og pålitelige produsentene av ekstruderingsmaskiner i Kina. Utmerket selskap som jeg har jobbet med i mange år. Jeg har aldri hatt problemer med noen av produktene mine, og de har produsert hundretusenvis av fot for meg. Anbefaler sterkt.

  Savan
  Vietnam
 • PET ark ekstruderingslinje

  WELL har vært en god partner for oss gjennom årene. Vår erfaring har inkludert god kundeopplevelse, rettidige svar, rettferdige priser og rask behandling. Jeg setter pris på virksomheten de tilbyr og vil anbefale dem når som helst.

  Mohamed Abo Halima
  Kalkun
 • PC solskinnstavle

  Jeg har jobbet med JWELL de siste 8 årene. De er min leverandør nummer 1. De yter konsekvent utmerket service og perfekte kvalitetsprodukter ... i tillegg er de veldig hyggelige folk å jobbe med, som går utover på daglig basis, og når noe "spesielt" er nødvendig, er de alltid villige til å imøtekomme min forespørsel.

  Wael El-Sayed
  Kalkun
Forsendelse

emballasje

Brett ut
WhatsApp WeChat
TOPP
0
Forespørselskurv
  Forespørselskurven din er tom